Praktijkadres:
Centrum Licht op Talent
Industriekade 1 Hillegom
Postadres:
Licht op Talent
Brouwerlaan 14 2182 KG Hillegom

"Blij met mij" training

"Blij met mij"! training

Wat is Blij met mij?

De Blij met mij! is training voor kinderen van 7-12 jaar én hun ouders, Waarbij we het zelfvertrouwen van je kinderen versterken door hun talenten centraal te stellen. En dát maakt nou net elke keer op wonderbaarlijke wijze het verschil.

Meer zelfvertrouwen

Kinderen die eerst boos zijn, die niet over hun gevoelens durven te praten, worden kinderen die vrienden krijgen. Kinderen die eenzaam op het schoolplein lopen, die in de klas bang zijn om fouten te maken krijgen meer zelfvertrouwen. Ook de sfeer in het gezin verandert, wat vaak ander kinderen in het gezin ook ten goede komt. Als ouders kun je soms echt radeloos zijn, en met de handen in het haar zitten.

Talenten en krachten (h)erkennen

Dat kan helemaal veranderen. Dat bewijst de training elke keer weer. De training is eigenlijk heel simpel. Kinderen leren op ongedwongen manier hun eigen talenten en krachten te (h)erkennen. En jij als ouder leert dat ook, en dat brengt al meteen een verbetering van de sfeer.

Belangrijke rol voor de ouders

Als ouders word je nadrukkelijk betrokken, want jullie spelen een belangrijke rol bij het zelfbeeld van je kinderen. Je krijgt handvatten om op een andere manier naar je kind te kijken en om het kind te ondersteunen bij het zien en ontwikkelen van de eigen kracht. Het succes zit dus eigenlijk in het feit dat er van twee kanten aan het zelfde ‘gewerkt wordt’

Hoe ziet de training eruit?

Vooraf is er thuis een intakegesprek, met jullie als ouders, maar ook vaak al me jouw kind erbij. Dan bespreken we wat jullie graag zouden willen bereiken. Eigenlijk begint het proces hier al. Het succes lijkt dan nog ver weg.

De training duurt ca tien weken en bestaat uit vijf bijeenkomsten van 2,5 uur. Aan het eind van elke bijeenkomst is er een moment voor ouders en kinderen samen. Als ouders kun je dan ervaren wat we gedaan hebben en hoe je dat samen met je kind de komende week thuis kunt voortzetten.

Er zijn drie ouderavonden, waarin je veel inzicht krijgt over hoe je als ouders je kind kunt steunen. Jullie krijgen het nieuwe Blij met mij! -boek met informatie en tips, de kinderen krijgen het Blij met mij! -verhalenboek.

Blij met stickers BMM jan 21
Blij met mij-Eva ontwerp (1)

De prijs van deze training is € 425,-.
In januari, april en september start ik een nieuwe  training.

"Licht-op-Talent" "Hillegom" "Talentcoach Hoogbegaafdheid"

Wat zeggen andere ouders

Lees verder
I.M. Wassenaar: (zoon 11 jaar) “Toen kwamen wij in contact met Annette Damman. Na een gesprek met haar was er voor mij al veel meer duidelijkheid gekomen. Ik voelde mij gelijk al begrepen en dingen vielen op zijn plaats.
Lees verder
Wij hebben ons toen opgegeven voor een cursus Blij met Mij, en daar heb ik nog geen moment spijt van gehad.
Lees verder
Annette werkt met zoveel passie, gevoel en talent, en bovenal met haar hart, dat dit voor mijn zoon heel goed voelde en ook voor ons als ouders.
Lees verder
Het gaat thuis al een stuk beter, we merken dat hij al anders omgaat met de overprikkeling.
Lees verder
En met vriendjes meer voor zichzelf opkomt.
Lees verder
Dat is al voor ons een grote winst. Ook leren wij als ouders hoe we het beste uit hem kunnen halen, maar ook om  hem tegen situaties aan te laten lopen, sterker te maken. Het is een groeiproces voor het hele gezin.
Lees verder
De middagen met Blij met Mij ervaart mijn zoon als heel fijn en voelt zich vertrouwd met Annette, zij zet hem echt “aan``, en dat is mooi om te zien.
Lees verder
B. Steenvoorden  “Het heeft ons ook heel veel gebracht, veel nieuwe inzichten en vooral weer een blij gezicht van onze zoon”.
Blij met mij
Lees verder
Met talent stickesr op naar school! Ze is zo trots op het talent wat jij bij haar benoemde. Zo mooi om te zien hoe ze dit oppakt en jouw woorden doorwerken. Prachtig werk doe je!
Vorige
Volgende