Praktijkadres:
Centrum Licht op Talent
Industriekade 1 Hillegom
Postadres:
Licht op Talent
Brouwerlaan 14 2182 KG Hillegom

Mijn aanbod voor:

Kinderen

Volwassenen

Professionals

Reviews

Marjolijn Dalm
Marjolijn DalmIntern Begeleider Basisschool De Reiger
Lees verder
Annette heeft bij ons op school al meerdere keren een hoogbegaafde leerling begeleid. Wij werken als school graag met Annette samen en ook ouders en leerlingen zijn erg positief over haar begeleiding. Doordat Annette maatwerk biedt lukt het haar goed om aan te sluiten bij een leerling en zien wij een leerling gedurende de begeleiding groeien in zijn zelfvertrouwen. Annette geeft ons het gevoel dat wij allemaal (school, ouders, leerling en Annette) samenwerken aan de ontwikkeling van de leerling. De heldere terugkoppeling na iedere sessie maakt dat wij in de klas kunnen aansluiten bij dat wat er in een sessie besproken en geleerd is, waardoor een leerling weer tot zijn recht komt in de klas.
Egbert
EgbertLeerkracht groep 8
Lees verder
"Annette Damman heeft het afgelopen half jaar een van mijn leerlingen met 'slimme hersens' geweldig begeleid. De één-op-één begeleiding met twaalf strategiekaarten, goede gesprekken, het spelen van SMART-games en oefeningen in een kleinere setting heeft gewerkt: Ik zie een leerling met veel meer zelfvertrouwen en minder opvallend gedrag. Dank je wel Annette en graag tot een volgende keer!"
Adri
Adri
Lees verder
Dankjewel voor alle hulp die jij aan Esmée hebt gegeven. Ik heb haar zien veranderen tot een meer zelfverzekerd en blijer kind.
Martijn en José
Martijn en JoséOuder
Lees verder
Lieve BIJzondere Annette, bedankt voor al je hulp, het vertrouwen in ons mannetje, het helpen meedenken, het er zijn voor hem en voor ons, je wijze raad, het harde werken met hem, de uitdaging die je hem bood en de talenten die jij hem hebt laten ontdekken en in te zetten. Onze kanjer slaat een nieuw traject in, met een rugzak met tips en hulpmiddelen om de toekomst aan te gaan. Voor nu is het een afscheid maarik weet zeker dat we elkaar in de toekomst weer gaan zien je hebt een speciale plek in ons hart… Lieve groet Martijn en José
Hannah
HannahOma
Lees verder
De juf van Zingen op schoot vertelde mij dat haar zoon hoogbegaafd is en dat ze dit herkende bij mijn kleinzoon die toen 3 jaar was. Ik wist veel van hooggevoeligheid maar heel weinig van hoogbegaafdheid en associeerde dit met mensen die makkelijk leren. Toen ik zag dat Annette een lezing zou geven over hoogbegaafdheid heb ik mij onmiddellijk opgegeven. De lezing was informatief, heel duidelijk. Maar wat vooral zo bijzonder was, ik herkende veel in haar verhaal. Van wat ik bij mijn kleinzoon zie, maar tot mijn verbazing ook wat ik bij mijn zoon herken en wat mij nog meer verbaasde ik herkende ook veel bij mijzelf. Omdat ik wel veel heb geleerd maar dit mij altijd veel moeite kostte heb ik echt geen seconde gedacht aan hoogbegaafdheid. Het werd mij ook duidelijk dat alle remedial teaching die mijn zoon heeft gekregen op mijn aandringen totaal niet de goede manier is geweest om hem te ondersteunen bij zijn leerproblemen. Iets wat hij altijd zelf al heeft gezegd. Ik wil mij graag nog wat meer verdiepen in hoogbegaafdheid en hoop daarmee mijn kleinzoon te kunnen ondersteunen. Hoop ook dat mijn zoon er voor open staat om er wat over te horen, zodat ook hij mijn kleinzoon nog beter kan begrijpen en steunen. Annette, dank je wel. De informatie over hoogbegaafdheid heeft mijn leven weer verrijkt.
Lida
LidaLezing
Lees verder
Ik vond de lezing heel erg verhelderend. Hiervoor wist ik niet wat ik ermee aan moest, maar nu heb ik zoiets van; o, we komen er wel. Het is helemaal niet eng. Nu kan ik onze kleinzoon ook een beetje begeleiden. Fijn hoor. Bedankt voor de goede uitleg. Echt een eye opener.
Vorige
Volgende