Praktijkadres:
Centrum Licht op Talent
Industriekade 1 Hillegom
Postadres:
Licht op Talent
Brouwerlaan 14 2182 KG Hillegom

Kindertalentenfluisteraar

"Licht-op-Talent" "Hillegom" "Talentcoach Hoogbegaafdheid"

Het enige label dat kinderen gelukkig maakt

Als talentcoach heb ik me verbonden aan “het Label kindertalentenfluisteraar” om zo de droom te helpen waarmaken dat elk kind die dat wil een talentgesprek kan krijgen.

Jaarlijks organiseer ik in de gemeente Hillegom minimaal drie gratis pop-ups. Deze gesprekken zijn in principe gratis. Per gesprek is het mogelijk voor ouders om voor € 15,00 een pakje talentenkaartjes te kopen.

 

De pop-ups organiseer ik door in eerste instantie de Hillegomse scholen daarvoor te benaderen. Daarnaast nodig ik scholen en instellingen, die kinderen kennen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken uit, contact met me op te nemen, om te kijken naar een mogelijkheid voor een pop-up.

 

Van de pop-ups die ik organiseer, zal ik berichten plaatsen op de facebookpagina van de kindertalentenfluisteraar en/of foto’s van de kinderen die ik interview (dit na toestemming van de ouders), om zo visueel duidelijk te maken waar in ons land een kindertalentenfluisteraar actief is.

"Licht-op-Talent" "Hillegom" "Talentcoach Hoogbegaafdheid"

Meld je aan door op aanmelden te klikken. Daarna neem ik zo spoedig mogelijk contact op om te kijken wat er mogelijk is.