Praktijkadres:
Centrum Licht op Talent
Industriekade 1 Hillegom
Postadres:
Licht op Talent
Brouwerlaan 14 2182 KG Hillegom

Ga jij deze zomer mee op Kompasvinder Expeditie?

Kompasvinder Expeditie, online workshop

Een luchtige, prettig simpele  online workshop van 60-75 minuten die je in deze tijd, die zo anders is dan anders, terug brengt op je eigen koers. Niet op vakantie, maar toch op reis; in je zelf. Lekker vanaf je eigen bank, balkon of achtertuin.

De Kompasvinderkaarten brengen je het antwoord op jouw eigen persoonlijke vragen. Vizierkaarten nodigen je uit tot een zekerder vizier.  Koerskaarten zorgen voor verdieping en helpen je jouw koers te bepalen. Expeditiekaarten nemen je mee op een verfrissende veldtocht en brengen je precies bij waar het voor jou om gaat.

Het spel is geen orakel, maar de werkvormen en kaarten van het Kompasvinderspel zorgen dat jijzelf antwoorden kan geven op je eigen vragen. De vragen en werkvormen brengen je bij jouw eigen wijsheid. Ze zijn klein en concreet. Maar, ze brengen je bij je eigen ik. Bij wie jij nu bent.

Je doet één keer mee, alle vijf keer of zo vaak als je wil. Precies wat jou uitkomt. Waar jij behoefte aan hebt, op dit moment. De workshops staan op zichzelf, maar vormen samen ook een geheel.

 

Wie 5 keer meedoet heeft geluk en krijgt de mooie A3 schateilandposter, om inzichten op vast te leggen, gratis thuisbezorgd. Ook betaal je € 4,-  minder per workshop.