Snel succes uit de Blij met mij! training
Annette Damman

Annette Damman

Talentcoach
Coach (hoog)begaafdheid

Op dit moment loopt de Blij met mij! training voor begaafde kinderen. Vaak wordt gedacht dat dit altijd kinderen zijn die goed presteren. De werkelijkheid is anders, vaak zijn dit kinderen die in de klas slechts presteren op gemiddeld niveau. Ook kunnen ze heel onzeker zijn door de enorme lat die ze zichzelf opleggen.  Drie van dit soort meisjes heb ik in de Blij met mij! training. De eerste middag gaat over wie je bent en waar je blij van wordt. Wat is het dan heerlijk om bij de tweede les van één van de moeders te horen dat zij thuis al een gedragsverandering ziet: er is meer ontspanning en rust gekomen.

Share:

More Posts

“Ik ben zéker niet hoogbegaafd”.

“Hahaha,” zijn gezicht loopt rood aan terwijl hij lachend mijn visitekaartje leest. “Ik ben zéker niet hoogbegaafd”. We zijn in zijn winkel om een bestelling

Helpende gedachten zijn de manier om stress te reduceren. helpt jouw angst voor situatisch de baas te worden.

Angstogen

De spot ging aan, Beth Hart zit achter haar piano. De angst in haar wijd opengesperde ogen is duidelijk te zien op het grote scherm.

Reactie